Hej igen

Hallå alla glada !
Mitt bloggande blir bara mindre o mindre men det är svårt att få tiden att hinna det när man är småbarns föräldrer men jag ska bättra mig ! Jag lovar !!

I måndags o Tisdags så var Melker hemma för han var förkyld, så då hände det inte så mycket. Ville göra dagarna super tråkiga för han, för han blev super glad att han slapp dagis. O det är inget bra, han brukar älska dagis så vi får hoppas det blir bättre snart !
Men vi bestämde oss för att han skulle gå på Onsdagen o tror du jag ångrade det på morgonen..............
  För det öste ner !
Men på med regnkläderna. Melkers regnkläder hade läckt igenom lite så han fick hänga upp det i torkskåpet.
När jag kom hem så var det bara att ta av sig allt man hade o hänga det på tork. Helt sjukt mycket regn kom det.
Mattias kom hem kl 10 för de kunde ju inte måla fasaden i detta regn. Så då tog vi bilen för att hämta Melker.
Som sakt jag har inget körkort, vill ha men det är pengar o tiden. är inte den som tycker om att lämna bort barnen till andra om Mattias inte är hemma. OO när han är hemma så vill man ju umgås hela familjen. är väldigt hemma o familje kär ! men denna dag hade det inte spelat någon roll ialla fall jag hade haft körkort för Mattiias har bilen :) o vi kommer ej att behöva två bilar ifall jag tar körkort för jag jobbar ju i kumla.
Lagade mat hela denna dag också tyckte jag.. Först potatis bullar o fläsk till lunch, middag stavmakaroner o tacofärs kväll: varma mackor med tackofärs. 
Mattias åkte iväg o golfade med Anders i Lindesberg så han kom hem när ena ungen hade lagt sig, så då åt vi varma mackor. Hade slutat att regna när han spelade !

I går torsdag, hände inte så mycket. Lämna o hämtade Melker på dagis,har blivit gå kompis me alla på morgonen som går ner till kumla by eller bara är ute med hunden. Man stannar o pratar eller bara hälsar för man ser de varje morgon. Väldigt trevligt faktist men jobbigt också ibland det beror på hur länge man står o talar :).
Gjorde Björnbärspaj till efterätt blev riktigt god.
Crille kom över på kvällen o smaka han fyllde föresten igår hela 35 år ska iväg o gratta han på Lördag kväll.

Mattias o jag har börjat spela lego Indiana Jones..Fan vad roligt det är. Melker spelar inte det för det är lite svårt han spelar Batman i stället i Lego, Riktigt bra spel i alla fall !

Mira har börjat äta väldigt mycket vanlig mat nu. roligt att hon tycker om det .
Igår åt hon en hel banan till lunch, en hel matburk ( de små ) till Middag o en yoggi till kvällsmat.
Men jag ammar nästan lika mycket för det, tills hon är 8 månader ska jag amma sen blir det stopp :)

Kan ni gissa vem hon härmar ???


Svar: Sin far han har alltid bara en strumpa på sig här hemma den andra ligger någon stans i lägenheten :)

Idag är det fredag...Så skönt. Melker har bestämt att det ska bli Pizza ikväll så det ska bli gott !

Min älskling är  jätte förkyld, när hon vaknade på morgonen så var hon alldeles röd kring ögonen o snoret bara rinner :( Hon försöker vara pigg men man ser hur svårt det är. MIn stackars flicka det är första gången hon är sjuk!
Nu ligger hon o sover i min säng, när man är sjuk så får man det. Ska bara mysa med henne hela dagen !!


Ne nu ska jag titta till min Snutta sen måste jag hämta min Prins på dagis !
Om jag inte skriver mer på några dagar så vill jag önska alla en trevlig helg !!

Pöss


Fre-Mån

Hejsan.
Nu ska jag berätta om mitt upptagna liv :)

Torsdag : Hadde gått jätte bra för Melker på dagis idag.. Så skönt ! Jag fick en extra promenad när jag skulle hämta han, bytte byxer när jag kom hem efter jag hade lämnat han så när jag gick iväg för att hämta han så kom jag på efter halva vägen att jag hade glömt cykelnyckeln så då fick jag springa hem o sedan till dagis men jag han :)
Sedan blev det städning och jag färgade håret, svart under o mörk rött över blev skit bra !
När karln kom hem så åt vi sen åkte de iväg med sittdelen till barnvagnen för lagning, sen åkte pojkarna för att lämna in x-boxen.
Syster kom runt fem o då var det bara att börja med smörgåstårtans underrede, Oj oj blev mycket att göra var skönt att syster hjälpte mig för Mira ville inte att smörgåstårtan skulle bli klar. Systers pojk var med också, så då hade Melker någon att leka med. Blev väll klara runt åtta, helt slut så då blev det sängen. Fick hem x-boxen också så nu kan vi spela igen :)

Fredag: I väg med Melker till dagis sen affären för att handla smörgåsar för de som inte äter smörgåstårta, hem för att göra alla glassar tre med daim o en med kexchoklad. Var tvungen att göra en med kexchoklad för det kommer två nötallergiker till dopet. Hämta Melker hade gått bra idag också !!! Melker o jag skulle göra negerbollar ( Ni som läser denna blogg får tåla att jag skriver negerbollar för det fick jag lära mig när jag var liten o det står i min kokbok också, chokladbollar är de med kokos o de smakar inte lika ! ) men tjifick jag strösockret var slut så då var det bara att ta med mig båda barnen till affären o handla igen....göra 100 negerbollar. Mattias kommer hem , bror min kommer för de ska iväg o klippa sig hos han som klippte Melker. Medans de var iväg så var de bara börja med de snygga på smörgåstårtan, fyra stora blev det. Mira vill förstås inte att man ska göra så mycket annat än att leka med henne. Mattia o Robbin kommer tillbaka, Mattias blev snyggare men Robbin var lika långhårig, han vågade inte mycket snack men liten verkstad där :) men han ringde en tjej kompis som skulle klippa han på kvällen. Ja när jag var klar med överredet på smörgåstårterna så var de bara att lassa in de i bilen med glass o kakor.
Iväg till vedevågs församlingshem för att lämna allt lämna Melker till farmor sedan till lindesbergs församlingshem för möte med Prästen. Gick bra där mattias fick en bön han skulle läsa på dopet. Tillbaka till vedevågs församlingshem för att ställa rätt borden sen till Farmor för att hämta Melker sedan hem klockan är nu runt 21,00 började med allt o8,40 så denna dag har varit super stressig, ingen bra dag helt enkelt !!

Lördag o Dop dagen : upp tidigt för att göra iordning sig själv sen barnen, plocka ihopp allt som ska med får ju inte glömma något för det är ju en bit o åka ifall man glömmer något. När alla var snygga o rena i familjen så åkte vi till församlingshemmet för att duka sen började folket komma. Nervösa var vi alla kan jag tänka mig ! Men allt blev super bra, Christines sång hon sjöng var super fin hon är så duktig på att sjunga, Faddrarnas dikt blev toppen också de hade gjort om den liten o det blev perfekt, tack Anders o Karin för det ! Mira var glad under hela dopdagen hon skrattade o log hela tiden prästen fick till och med hålla henne utan skrik. O de de flesta tyckte va roligt var när Anders o Karin hade läst klart dikten så nös hon så nappen flög, ett tack från hennes sida för hon kan ju inte tala ännu :). Efter dopet så blev det smörgåstårta kakor o glass, han inte prata med så många för man var ju tvungen att ta fram saker sedan passa skruttan. Men allt var toppen o hon fick jätte fina presenter också som guldhalsband med hjärta från gudföräldrarna , skyddsängel med månadssten från crille, fyrklövern i guld från Morfar med fam, snövit tavler från Mormor o kenneth, födelse flagga från farmor o bearnth och mycket mycket mera !
Okej Jenny o Peter jag ska berätta vad ni köpte också :) Från Jenny med fam en prickig kaffe servis o en rull katt o från Peter med Fam en stor bebistavla o bestik ! Så tack alla för de fina presenterna har inte nämt alla men jag vet vad alla har köpt o Mira tackar jätte mycket !!!
Men det tokiaste är att vi knappt tog några bilder, har från dopet för Daniel tog åt oss med vid fikat så blev det inga kort. Tråkigt tråkigt men man kan inte göra så mycket åt det ska höra med de som tog kort så kan de skicka över kopier. Trodde ju inte att smörgåstårtan skulle räcka men vi fick en hel över o massor av kakor o glass. Farmor fick glassen o Mormor fick kakorna, Smörgås tårtan åt Mattias upp :) Men den blev riktigt god, smakade på den när vi kom hem på kvällen, han ju inte äta efter dopet.
Blev rätt så många på dopet 42 stycken blev vi tillsammans, Sofie o min Farmor blev sjuka så de kunde inte komma tråkigt nog.
Vi bestämde att vi bara skulle bjuda familjen syskon o föräldrar bara, men Anders o Karin blev ju gudföräldrar o mattias har ett kompiskrets som umgås tillsammans så då bjöd vi de tre också o Sofie från min sida. Skulle bli så många om man skulle bjuda de vänner man inte pratar med dagligen .
Var super glad när dagen var över Melker skötte sig toppen under hela dagen, han fick hälla vatten i dopfunden sedan torka torrt på Miras huvud. Helt enkelt han skötte sig helt perfekt !!
O dagen var toppen Mattias o jag var helt slut när dagen var över !!
Här kommer några bilder på dagen, har inte frågar gudföräldrarna ännu om jag får lägga ut dom så de får ni inte se.
O jag är inte Gravid ser bara ut som det för min klänning har gått upp under brösten o ingen säger något så jag får helt enkelt se fet ut :(

 Christine sjönger Älskade barn ! Se så fin hon är när hon är Gravid !!
Mormor har gjort dop klänningen !
Bjuder på mer bilder någon annan dag !

Söndag : Melker sjuk Mattias halvt sjuk jag o Mira friska :)
lat dag har inte gjort något !! Spelade lite x-box hela familjen mycket mera blev det inte !

Måndag : Skriver nu detta, Melker hemma från dagis han är förkyld o Jag är skita trött ! 

Torsdag

Hallojsan i det blå !!

Håller alla tummar o tår att det har gått bra för Melker på dagis !!!!!
Sen när vi har kommit hem så blir det att baka o städa för fullt för sen ikväll så kommer systeryster o hjälper mig med smörgåstårtan. Måste in med vagnen på lagning, in med x-boxen sen måste Mattias hitta någon som kan klippa han :)
Så ja jag har fullt upp, har inte hunnit något nu på förmiddagen för min lilla tös ville ha uppmärksamheten !
Men jag heter ANNA o jag hinner o kan allt så är det bara :) !!!

Ha det gott mina vänner i solen !!


Coolaste bruden i stan !

Var bara tvungen att ta ett kort på Mira när vi kom hem ifrån dagis.


Mån-Tis

Halloj. !

I går så var vi till Willis o handlade allt till smörgåstårtan, min syster kommer hit i morgon kväll o hjälper mig med den !
Tack för det !
Melker hade en väldigt dålig dag på dagis i går, han hade blivit skit förbannad, o när han blir det så är han i sin egen värld.
Men men vi pratde igenom allt när vi kom hem o vi bestämde att idag skulle det gå mycket bättre på dagis.......
Men det blev bara värre, dagis fröken ringde mig runt 10,00 o frågade lite bara för de känner ju inte han så väll ännu.
Men när hon berättade att han ville hem till sim Mamma o Mira o leka så blir man lite tårögd.
Så synd han tror att Mira har det jätte skoj med mig när han är borta- Ursh tycker detta är jobbigt vill ju inte att min stora skrutt ska må dåligt.Men vi får hoppas att det blir bättre, dagis personalen är toppen vill jag säga i alla fall pratade ett tag med en o till ock med tårar kom fram i mina ögon o det är inte ofta det händer. Men jag är super glad att vi byte dagis i alla fall !

Mattias kommer inte hem efter jobbet idag han åker med en gång till Lindes golfbana för att gå en 18 hålsrunda med Andera.
Så jag o Melker har bakat Bokstavskakor,två olika muffins till dopet. Och vill ni veta en sak Muffinsen ligger i soperna o bokstavskakorna blev väll så där så Melker ville ha de till dopet så i morgon ska jag göra ett nytt försök :)
Har redan gjort en sats av varje muffins men jag ville göra mera så det var väll typiskt att de skulle bli misslyckade :(. Men då har jag något att göra i morgon också !!

Melker stoppar Polly i kakorna o i munnen :) O det är inte Lördag men se så nöjd han är !!  

Pratade med min nya chef idag o det är så bra hon är en toppen tjej har jobbat med henne för några år sen o jag kan tänka mig att hon är en skit bra chef så jag ser fram i mot att jobba.
Ska försöka börja jobba i Februari men det beror på Mattias för Mira ska jag eller Mattias skola in i slutet av Mars på dagis. 
Så vi får se hur det blir.

Nu ska jag gå o göra en kvälls Smoothis till Melker o Mig !

Ha det gott alla !


Blev lite konstig text !

Men jag fattar nada hur man gör!
datorer o jag går inte riktigt bra ihop :)


Fre-Mån

Hallå
Har haft lite fullt upp så det har inte blivit något bloggade på några dagar.
Har precis kommit hem ifrån att ha hämtat Melker på dagis.
Han trivs super så nu sitter han o äter potatis plättar till lunch.

Våran Fredag : Lämnade Melker kl 08,30 sen kom vi o hämtade han 11,00 o det hade gått jätte bra !
                            Skulle gå o handla men lilla Mira skrek hela vägen från dagis så vi fick gå hem.
                           Hon fick banan o det tyckte hon riktigt mycket om, en halv fick hon i sig.
                            Sen kom älsklingen hem, han slutar tidigare på fredagar så Melker o jag hade dragit på luchen så vi 
                             alla kunde ät tillsammans är ju så mycket trevligare.
                           Medans pojkarna i huset åkte iväg för att köpa golfbollar så gick vi flickor till Maxi o handlade massor 
                          av godis :). Sen var fredagen över :)

Lördag :  Mattias var iväg på Golf tävling i Linde, skit nervös var han med det kan jag förstå.
                 Men det gick si så där för han, men nu har han ju tävlat själv också så nu är han en sak rikare :).
                Melker o  jag bakade hela dagen för om en vecka så är det dop, vi gjorde polly muffins, blåbärsmuffins,
                Kolakakor o några kakor med havregryn i, färgade förstås alla kakor rosa :)
               Efter allt bak så lekte vi alla på Melkersrum :
  
                
Efter barnen hade gått o lagt sig så tittade jag på film sen kom mattias hen vid elva tiden.
De var grillning efter tävlingen som han stannade på !

 Söndag :  Bakade lite mera, åkte ut till min Mor för att låna frysen till alla kakor, har stor frys men kakorna får inte 
                   plats tror nogg att vi har för mycket glass i den :)
                  Sen åkte vi för att köpa present för Mattias kompis daniel fyllde.
                 Blev ett par golfhandskar, så var där på kvällen o fikade.
                  Han inte med så mycket mera hela familjen var skit trött hela dagen.
                 Var golf på kanal åtta på kvällen så jag somnade gott till det :)

Måndag:  Som det står högst upp så har Melker varit tre timmar på dagis idag o det hade gått jätte bra !
                  Det är roligt att höra.
                  Har inte hunnit med så mycket mera på dagen, ska laga lite fisk till pojkarna sen o Mira ska få smaka på 
                  Slottsstek.
                  I morgon blir det mer baka till dopet, svårt att veta hur mycket man ska göra men det är bättre med för                           mycket än för lite. O i veckan så ska vi åka till willis o köpa allt till smörgåstårtan.



Hej så länge !!
                

Mina Älskade Barn !!

Melker är 2 år på tre av korten sen 5 år !
Synd att man inte hade en digitalkamera när han var mindre!

 
 

Mira är mellan 2-3 månader !
 
 


Mat

IKväll så har vi testat Risgröt med lite blåbär på från 5 Månader , var väll så där !
Igår så testade vi en mellanmåls yoghurt o den tyckte hon om, bra att ha med sig om man ska bort.


Efter gröten så blir man lite pömsig :)
Se jag har inte fått några tänder ännu :)

Torsdag

Idag så har jag varit på dagis med Melker.
Var med den första timmen sen fick jag lämna han en timme själv, så jag han hem o byta på Mira o mata henne sen var det bara att gå tillbaka.
jobbigt men bra för fläsket :)
Melker verkar trivas i alla fall i morgon ska han vara där två timmar utan mig o det kommer nog gå skit bra !

Har inte hänt så mycket mera har åskat o regnat massor nu på eftermiddagen.

Syskonkärlek !

 Tjockis :)

hej så länge !

Onsdag

Min Älskling blir 5 Månader idag !
Oj vad tiden går fort !!

I går kväll var hon så sött när vi skulle lägga henne.
Hon ville bara prata hela tiden o testa sin röst o skratt, roligt lät det i alla fall så mattias o jag fick ett gott skratt :)
det tråkiga är att hon är jätte pratglad runt 22,00 tiderna på kvällen måste försöka vänja bort henne med det.

O inatt har det inte varit mycket sova heller men men det går nog snart över !

Har varit på Melkers nya dagis o hälsat på.
Verkar vara ett bra ställe.
Så i morgon börjar han 08,30-11,30 utan mig, de sa att jag inte behövde vara med för det är ju hans tredje dagis nu, vad är de det säger Tredje gången gilt !!
Sen jobbar Sofie där som vikarie så skulle det vara något så har han ju henne !
Men snacka om motion jag kommer att få :)
Nu är det ju en bit men när vi flyttar så är det nära.
Så nu kanske jag kan gå ner mina kilon som jag har sakt att jag ska :)
Han ska gå tre timmar mån-fre till slutet av augusti sen får han gå 5 timmar tre dagar i veckan o det är mycket bättre för då hinner han leka o jag gå på öppnaförskolan med Mira !
Måste gå iväg o köpa regnkläder som han ska ha på dagis för de jag har beställt har inte kommit ännu,men de får han väll ha hemma sen.

Många som har frågat : Vi flyttar till vårat hus senast den 15 september, men vi har lägenheten hela September ut för vi ska renovera lite först.
Mycket vill vi göra men allt handlar om tid o pengar.
Sen har man ju två ungar att ta hand om under flytten, ska väll lämna bort Melker en natt så man kan få klart hans rum,men Mira kan / vill jag inte lämna bort.
Men men Mattias o jag klarar allt bara man vill så :) !!!

Ska ta före o efter bilder när vi flyttar, är roligt o se hur mycket man har gjort med huset efter ett par år !
Ne nu ska jag börja med maten, har varit lat idag blev makaroner o köttbullar till luch o nu ska jag göra Fläskpankaka.
Smidigt !
pajen igår blev riktigt god finns en liten liten bit kvar som Mattias ska få som efterrätt sen !


Tisdag

Nu så är Pojkarna uppe o slår boll o Mira ligger o leker i gymet.
O ni förstår nog vart jag är :)

Har varit på Leko Bus landet med Far syster yster o hennes två barn.
Åt lunch där så det blev mycket skitprat bland oss vuxna för barnen såg man ju inte mycket av.
Melker tyckte det var roligt + att han fick åka i Morfars coola bil dit:
Mira somnade av allt ljud o sov i två timmar.
Men det behövde hon för hon har varit skit jobbig inatt, somnade för natten 22,00 vaknade med ett skrik 01,00 o ville ha mat, vaknade sedan 04,00 o trodde det var morgon för hon somnade en kort stund runt 06,00 men vaknade efter ett tag.
Så själv så är man halv dö men det hör ju till när man har småbarn !
Men dagen har varit trevlig  i alla fall.
Han med att gå till affären och att laga lite mat tills karln kom hem !

Bjuder på en bild från Miras matstund igår, kocken bjöd på Palsternacka o potatis :)

Vart tror ni Mira är nu ??
Inte i gymet i alla fall, skönare att sitta i Mammas knä :)
Hon är rolig min tös, men man ska ta vara på tiden de vill vara med en, för när de blir äldre så vet man aldrig vad som händer !
Ne nu ska jag gå o göra en blåbärspaj.
ha nu en trevlig Tisdags kväll !



 

Soffa

snabbt inlägg innan jag ska iväg.
Denna soffa vill jag ha :
Klicka för att se nästa bildMen i svart kostar 22 tusen så det är bara o spara :)

Tis

Är vist bara Tisdag idag :)

Ons

Nu åker vi iväg till :



Hörs ikväll !



Måndag !

Blev så glad igår kväll för jag fick ett mess av en gammal vän, eller vi är vänner fortfarande men bor en bit ifrån varandra så det har blivit att vi inte har träffas.
Men nu har det gått 4 år, för hon har träffat Melker.
Han fick en stor gosedjurs apa av henne som han nu tycker väldigt mycket om, Fabian heter han :).
Men nu ska hon komma till Örebro så då ska vi träffas !!
Ser fram i mot det skit mycket !!

Har suttit hemma mest av dagen för jag ringde om ett paket som ett företag skulle hämta upp o då ska de komma mellan 13-17. Så då vill man inte boka upp sig allt för mycket.
Men de kom efter två så det var skönt.
Så då gick Melker Mira o jag iväg för att kolla om det fanns någon klipptid till Melker, o han fick sätta sig med en gång.
var en riktigt duktig herre som klippte o snyggt blev det,
O Melker var skit duktig satt helt stilla o bara log så efter  gick vi o köpte glass :)
Före med Fabian i knät :)   Snyggingen !!!

Har ju lovat bilder på Mira när hon sitter själv, så Mattias satt henne i sängen för då är det mjukt ifall hon ramlar
Bjur på denna bild också för jag tycker hon är så sött här :


Ringde Melkers nya dagis idag också o de verkar jätte trevliga där.
De ville att vi ska komma nu i veckan o säga hej, så vi knallar nog ner dit på Onsdags morgon o kollar läget :)

Hopp o Iväg



Söndag

 Filmen igår var skit bra. Så titta på den om ni vill skratta !!

Idag så har vi varit o lekt i lekparken vid kumlasjön.
har ju varit så varmt så ut var man ju tvungen.

Mira sov hela tiden vi var ute.

När vi hade tröttnat på att leka så gick vi fram på torget för att köpa glass, jag o Mattias tog varsin Bananasplit o herregud vad mycket det var men mätta blev vi :)Bananasplit

Nu är karln o spelar Golf i Linde med Anders och jag o Melker har precis ätit Kyckling med wookgrönsaker o nudlar, Väntar också på Robbin för han ville ha mat men han har inte kommit ännu så det blir kall mat för han !!

Melker sitter o tittar på Tarzan o Mira ligger o sover så det är tur att man hinner sitta o blogga en stund :)

Glömde nästan berätta världens äckligaste sak mår illa fortfarande.........
Melker har sakt att han har haft en bula i bakhuvudet med det har blivit bättre så vi har inte tänkt på det. han visade Sofie i Fredags men hon sa att det var ett litet sår.
Men jag tittade idag  självklart  efter Mattias hade åkt för han sa att det gjorde lite ont.
O vad satt där .....En STOR jävla Fästing URSH hatar dom.
Ringde o berättade för Mattias om den hämska saken o han tyckte jag skulle ta bort den, så Melker o jag satt o pratade om hur vi skulle göra så vi kom fram till att jag skulle ta bort den blodsugande jävulen. Melker blev inte alls rädd vill bara skriva det det var jag som var skita rädd, visade bilder på den åt han för han kunde ju själv inte se den.
Så fram med pincetten o sprit o tändstickor, satt upp Melkers hår med spännen sedan drog jag ut den fick med hela ! visade melker den sen eldade vi upp den :).
Melker var jätte duktig så han fick ett kinder ägg efter !
Men i morgon så ska vi klippa håret på han,Han har så tjockt sen växer det på höjden,hade tänkt vänta till dopet för att klippa han men trivs de där odjuren i hans hår så får han inte ha kvar det !!!

Nu vaknade skruttan så då ska hon få mat !

Hej så länge.

Fre-Lör

God mat blev det i Torsdags, efter många titt i frysen så hittade jag kebabsplit.
Så det blev Kebabgryta med ris, blev skiit gott :)

I Fredags så började morgonen med att Melker gick upp o väckte mig tidigt fast han hade låvat att ligga kvar i sängen tills jag kom in. Så hans Lördags godis blev borttaget, något måste man ju göra.
han orkar inte med sig själv på dagarna för att han är så trött,men det är tråkigt att han inte kan somna om när han vaknar tidigt men någon gång måste han ju lära sig :).
Åt lite frukost sen hjälpte Melker mig att packa tre kartonger o stall in alla snyggt i föråddet.
sedan kom Sofie över på en kaffe 

Efter det så kom karln hem efter en hård arbetsdag i solen, är ju jätte varmt o han står på ett tak så det blir ju lite varmare för han då. Sen kom de som ska ta över lägenheten efter oss o mätte o då ringde farmor o frågade om vi bjöd på kaffe för hon var i Örebro o själv klart gjorde vi det. Var trevligt att hon kom över !
Mira har varit på super humör hela Fredagen, Sofie fick tillochmed hålla henne utan skrik men jag var i närheten hela tiden :)
Men det är roligt att Farmor fick se henne glad en liten stund för sedan somnade hon efter ett hårt arbete med att ha ett
 smile i ansiktet :).
Köpte lite godis sen till kvällen för då kom Crille över för att titta  Skit bra film !

I dag så har vi varit och kollat på golv, 
men fan vad dyrt det är.
Men snyggt kommer det bli !!!
Men vi får se om vi har råd.
Efter det så åkte vi förbi Anders o Karin,
de har precis flyttat ihopp
så vi var nyfikna hur lägenheten såg ut. 
O den var helt okej.
Sen bar bilen iväg till Daniel o Madeline 
för att dricka kaffe, 
där var också Thomas.
Sen hem o äta.
Nu sitter min bror här o berättar om sina bravader :)
Film blir det ikväll också 

Ha nu en trevlig kväll alla mina vänner !!

Bvc besök

Nu har jag varit iväg på 5 månaders kontroll ( hon blir det nästa vecka den 12/8 ).
Gick jätte bra hon fick två sprutor ett i varje ben. Men jag har turen att fått två sköterskor som kommer så ger de sprutorna samtidigt, då får hon bara ont en gång istället för två.
Hon skrek bara till sedan gick det över så det var skönt !
Men det är jobbigt att se när de lider :(
Se så ont hon har :)
Men jag ska ha koll så hon inte får feber för det är rätt så vanligt att det får det, hon fick det inte förra omgången med sprutor så jag hoppas det blir samma igen !!

Väger nu 7770 gr o är 62 kort !


I går så tog vi en tur till Kumlafängelset för att visa Melker o han tyckte det var stort  !
Sedan stannade vi för att käka glass, sen gick vi hemåt för det var ju skit varmt.
Melker har tjatat om mjukglassen som har choklad på som tio till tio hade förut. Men när vi väll kommer dit så vill han ha en Dajmglass.
Så då var det inte så viktigt :)

Robbin har varit så snäll o har passat Melker medans jag var iväg. Han stannade på lunch sedan var han tvungen att gå. Han skulle iväg o bada o det skulle ju vara skönt i värmen, men kan ju inte gå iväg med två barn själv, men men det är rätt så svalt i lägenheten i alla fall :)

Så nu ska jag försöka klura på vad jag ska göra för mat, har tittat i frysen flera gånger o det blir inte mer saker i den konstigt nog. Ska nog gå o titta igen så får vi se vad det blir :)

Hej så länge !



Iväg

Nu ska jag iväg till Bvc lillskruttan ska få sin 5 månaders spruta. 
Eller inte en utan två sprutor ska hon få !
ursh tycker detta är så jobbigt !

Men nu är robbin på väg över för att passa Melker, han ville inte följa med o se sin syster lida :(
Ska alla fall bli roligt o se hur mycket hon har gått upp i vikt, o hur lång hon har blivit.
Hon var ju lite för kort sist :)

Ses sen !

Dyslexi Test



Eilngt en uneörnskding på ett engskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksotrnävea i ett ord står i, det enda som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet…

 

                                               Inte så svårt va ??

Har tagit denna bild+text av Heponimas blogg.
Hoppas det inte gjorde något att jag tog den :)


Världens Sötaste Tjej



.

Tjingeling i det blå !!

I måndags så blev det bullbak o tvätt dag sedan hände det inte så mycket.

Igår ( Tisdag) Så kom syster med barn över på besök. Oj Oj Mira tyckte det var skit roligt när de sprang runt o skrek.
Men jag tror inte grannarna gjorde det, lät som jag hade 20 barn i lägenheten .
De stannade på fika sedan lunch.
Efter det så var det bara att börja med maten tills karln kom hem Köttfärspaj ..Mumma :)
sen blev det att tvätta igen..Melker kissade ner sig på natten, man blir rätt så paff för han har inte kissat på sig på nästan ett år. Men han han inte som han sa !!
Vi har haft väldig tur med Melker när han slutade med blöjer, han var 2 1/2 år o vi slutade med dag o natt blöja o det hände inte många olyckor när vi försökte ! Så det har varit skönt man får hoppas att det blir sama med Mira när hon blir större.

Nu är det massor av sol så man måste ju gå ut !!
Ska ta en cykel tur med Melker sen blir det väll en glass :)

Ha det gott alla !


Schack


  
Vill bara meddela att jag slog Mattias i Schack igår kväll :)
Känns skönt att vinna över sin älskling !!

Detta Simpsons schacket tänker  jag köpa, lite roligare att spela då !

Nu ligger degen o jäser ( Inte jag alltså :) ).
Bulldegen, ska baka goda kanelbullar.....Mumma



Ha Ha haaa

Nu vet jag varför regnjackor SKALL vara gula!!!




Helgen

Hallå alla glada !

Min Lördag :  Var o handlade på willis, köpte även flyttkartonger när vi var ute med bilen.
                         Sedan var det något vid Bjönberget för barn så då gick vi dit.
                         Det var hoppborg, gratis korv o massor av godis, var också några människor som livar, de berättade vad det var o vad det gjorde, har aldrig hört talas om att det fanns sånt men det var intressant !
Melker vill i alla fall börja liva, han tyckte om dräkterna :).
Det kom en trollkarl också som Melker tyckte om men jag missade det för jag var tvungen att gå hem med Mira, ho hade gjort ner sig ordentligt :).
Sedan hände det inte så mycket mer !
Självklart så blev det godis på kvällen !!

IDag Söndag : Kl 05,35 så pep min kära mobil..Fan vill sova.
Men det var bara att gå upp, fixa frukost o barnen för att sedan följa med karln till Lindes golfbana för att gå nio hålsrunda. Vi hade tiden 07,40.
Men vilket fint väder det blev !
Gick inte så bra de första tre hålen men de andra sex gick riktigt bra !
Melker o Mira var jätte duktiga. Melker gick hela tiden o det är en bit att gå ska jag säga.
Men efter fick han glass sen åkte vi förbi Farmor o tog en kaffe.

Blev en superkebab pizza till mat sedan lat resten av dagen !!

MINA GOLF KILLAR ♥♥♥♥

Mira hade lite skönare färdmedel !!!

 



RSS 2.0