.

Nu så är allt kalas slut ! För en stund sen så åkte Anders,Karin,Linn,Sofie o Henrik hem de var de sista o firade.
Han har fått jätte bra saker !
Några saker som han fick var Star wars ,Ben 10, bok,hocky mål o mycket mycket mer så Tack alla som har firat Melker på sin dag !

Igår så var min mor här o Kenneth o senare på dagen så kom Farmor,Lisbeth,Jonas o Viktor fick några av hopp från Mattias familj för de var sjuka ! Tomas,Marica o Elma var också här o firade !
Men nu är jag så trött på kalas skönt att det inte är någon som fyller på ett tag..Alltså i min familj för det är så mycket som måste ordnas för jag tycker inte om att köpa tårta o fikabröd för mig ska det vara hembakat :).
Nästa kalas som vi ska på är nog Anders Karin som fyller hela 28 år. Det svåra är då när man inte ska ha eget kalas är vad man ska köpa.....tycker det är skit svårt.Men till Karin kom jag faktiskt på vad familjen ska köpa till henne  :)

Mattias håller på att sätta ihop Melkers hockymål,nätet har han kämpat med nu i några timmar.....o glad är han inte :)..men nu så ser jag från soffan att han är färdig !
Så nu ska Melker ut o spela !

Ikväll så kommer bror över med barnen o grillar,köttet står han för o vi resten ;)

Men oj skulle inte skriva så mycket tänkte bara skriva några rader o tacka från Melker ha det gott mina vänner !

Xo XO♥


hej igen !

Mira bira är en morgon glad jävel ;) Upp klockan 05,30 ville hon......så upp blev det o strax efter det så kikar Melker ut ur rummet. Man ska nog inte klaga på att de är morgonpigga för det ändrar sig säkert när de är tonåringar o då klagar man på det !
fan man ska klaga på allt !!
Min blogg skriver jag väldigt konstiga saker eller ni kanske tycker de är konstiga men jag skriver det som dyker upp i huvudet...Ibland är jag besviken på människor o då skriver jag det kanske inte med namn men jag skriver om det o jag skiter om någon tar illa upp för detta är min blogg o jag får skriva vad jag vill ;)
Jobb o allt två barnsmamma o hus........Vänner vad är det ???
Mina närmsta vänner träffar jag knapp aldrig o jag vet att ni finns men jag har inte tid. Ringer ibland men då är ni upptagna med att jobba eller något annat o när ni har tid att prata så är jag upptagen. Varför skriver jag detta ?? Jo för jag vet att ni läser min blogg :).
Ska ta o planera en dag för er...helt sjukt man måste fan planera allt. Skrev med Anna på Facebook här om dagen. Hon har fått barn för ett tag sen o vi skrev om vänner......de tror att man har tid att åka runt att träffa kompisar bara för man är mammaledig.....vi kom fram till att det ska bli roligt när de själva får barn. O det blir inte lättare att åka runt med två barn ! Men är så glad att de mesta kommer hem till mig/oss i stället för här har barnen sina egna saker o leka med,när man åker iväg måste man ha med sig massor av leksaker o det är alltid fel leksaker man har med sig. För ungarna tycker det är roligare med inredningen då ;)
Ja ja nu har jag sagt/skrivit det i alla fall.....!

I Torsdags så träffade jag på en Människa på Maxi när jag var o handlade för jobbet..........Hjälp trodde mitt hjärta skulle stanna en sån här otäck känsla fick jag.....ville bara hem o dö känndes det som.....Fort ut där ifrån ! Fortsätter att jobba med ett leende på läpparna..måste det för mitt privata liv får inte bli inblandat i jobbet,svårt son fan men måste man så måste man !
Hem berättade för Mattias .....ner till Lidel o handla med Melker medans Mattias hämtade Mira o vem träffade jag där ???? Jo samma människa ,höll fast Melker hårt trodde helt enkelt att denna människa skulle komma o ta han. Ursh är bara jobbigt att skriva om men skönt också att få ut det i sitt system....Denna människa hoppas jag att jag aldrig träffar mer ! Skulle kunna flytta långt långt bort för att slippa denna människa ! Den har gjort mitt liv jobbigt i ca 1 års tid !!!!!!
Ni som känner mig vet vem det är,kommer aldrig skriva ut namn eller så för i mitt liv fanns inte denna människa det är skit jobbigt att fått veta att man har fel ! men nu finns inte den människa mer *POFF*
Ett tråkigt inlägg att skriva men men så är livet.........
Nu ska jag göra tårta !!

Xo XO

Melker 6 år

För 6 år sen o en dag den 16 April alltså så kom en liten kille ut ur mig kl:16.35 o vägde 3030 o var 49 cm lång. Han var helt underbar kille som fick heta Melker !
O igår så blev min lilla kille en stor kille som fyllde hela 6 år !!

Min bror Robbin var så glad när jag ringde o berättade för 6 år sen att jag hade fått barn just på hans födelsedag. Så igår så blev min bror 18 år också !
Se så gammal han är ;)
Colla gosedjur fick han av kusinerna Christoffer o Frida !

Är kalas idag också,igår var Moster med familj över o Morfar med familj o Peter !
Daniel var här när Melker var på dagis o lämnade ett paket från han ,Madde o Oliver. O det var ett par Inlines,Morfar hade köpt skydd o hjälm så i helgen blir det att öva !
Idag kommer Farmor,Mormor,Faster,Farbror med familj o Crille o firar.
I morgon blir det också kalas o då kommer min vän Sofie o hennes karl o Mattias vän Anders med familj....Så kalas blir det,men snart är det över :).



Ons

Hallå ! Här skiner solen o allt är toppen !!!!
Har som sagt jobbat i helgen,Lördag 07,00-16-30 o söndag delad. Jag tror att det gick bra svårt att säga för i hemtjänsten är man ofta själv.Men har sagt till personalen att de ska säga till om de får klagomål så de hoppas jag att de gör ! Är väldigt trevliga gamlingar som jag har hand om så då gör de jobbet roligare,o jag älskar verkligen att jobba som jag gör,vist kan det vara jobbigt ibland men sånt får man ta !
Mira var själv med Mattias för första gången så många timmar o de hade gått toppen,inge skrik o gråt så Mattias är jätte glad o det förstår jag ! I Söndags fick jag inte träffa henne nått för jag gick delad o de åkte hem till Farmor på dagen,så det kändes konstigt att komma hem till ett tomt hus...Är ju inte ofta man är själv ;). Jobbade på Måndagen också o då var det lämna 06,00 o hämta 15,00,hon
har aldrig varit själv så länge på dagis...Så kl:10,00 ringer det på min mobil-Privat. Själv klart tänker jag nu måste jag gå o hämta henne...men tji fick jag. personalen ringde för att berätta att det gick toppen bra. Det var så skönt att höra o det gick mycket lättare att arbeta efter att fått höra så bra nyheter !

Fan har varit toppen väder här i flera dagar nu...så skönt så ! Har fixat i rabatterna,ska inte plantera något i år måste ju se vad som finns först ! :). Men köpte lite blommer idag för att ha på framsidan. Lite skit måste man ha. Men jag är så glad över att bo i hus,grannar kan man flytta på eller husen menar jag då skulle allt vara perfect....!
Har varit ledig nu Tis-ons o då har Mira fått gått en timme på dagis o då har melker o jag fått lite tid för oss själva. Så två dagar irad så har det blivit glass på torget...:)


Mina älsklingar på väg upp på torget !


Ha det gott mina vänner !!

XO XO

*Nervös*

Ursh..Ringde jobbet nu på morgonen o då fick jag veta att jag måste börja jobba nu på Lördag :s. Fick smått panik har inte jobbat på 1 1/2  o sen har jag fått byta arbetsplats så jag är helt grön ! Sen är man mindre med personal på helgerna,men jag ska göra mitt bästa i alla fall !
Jobbigt jobbigt !
Dagiset med Mira gick bra idag i alla fall, var där en hel timme utan mig...Mat åt hon också :).
Sedan gick vi o hämtade Melker väll hemma så blev det bullbak o matlagning för det är torsdag idag o då kommer systeryster över på mat !!
o dagen är snart slut !!!!

Ha en trevlig Torsdags kväll alla,skriver lite i helgen om hur det har gått o jobbat.....kommer vara helt slut i huvudet :)

Xo XO

Lite mix bilder !

För några veckor sedan så var jag o barnen o hälsade på min Farmor,blir inte så ofta så hon blev glad när vi kom ! Hon har blivit rätt dålig så nu bor hon på hem..
Far o farmor med barnen.
Mira är en riktig tjej..Tycker om att diska mm..precis som alla tjejer ;) Melker har gjort denna fina på dagis till Morfar.Påskakärring  o gubbe :) Miras nya brillor o melkers nya sparkcykel. Denna har han köpt själv,duktig kille på att spara.De är svin dyra o det blir ju inte billigare när man ska ha Ben 10 :)

Bilder

Hallå alla glada !
Känner mig tvungen att blogga fast jag inte känner för det,men detta inlägg kommer det mest bilder på det som har hänt !
Mira: Har fått börja på Björnens dagis (Natt dagis i kumla). Melker har gått där i 3 år så jag vet att det är bra personal där för de mesta är kvar. Hon började där i onsdags,så nu har hon skolats in i 4 dagar o det går si så där....lämnade henne idag o det gick 30 min innan personalen ringde mig :(.Får hoppas att det går bättre imorgon ! Ska ju börja jobba på Måndag. Ser fram imot att börja jobba men det känns väldigt hårt att lämna sitt barn när hon ledsen ! Men självklart inom tid så kommer det att bli bättre ( är bra att intala sig själv det ibland :) ).
Men jag känner mig trygg med personalen i alla fall !

Vad har mer hänt *tänker* *tänker*.

Min älskling fyllde hela 34 år på långfredagen så min Mor o styvfar kom o grattade o senare på kvällen så blev det grillat med Sofie,Hendrik (Sofie nya kille,första gången vi träffade han),Anders o Crille .
Blev en riktigt trevlig kväll !

Måste lägga in min nya frilla också,har visat på Facebook men alla som läser min blogg har jag ju inte som vänner.....är super nöjd !!

På lördagen så hade ju påskharen varit här o gömt ägg till barnen, så med en äggkarta fick Melker ge sig ut o leta... han hittade både Miras o hans ägg.
Mira fick en klubba o massor av saltapinnar..
Mumma med lite socker ;)

Mira har fått en rolig hobby....Att sitta i sin gå kärra o att vi ska köra runt henne i den,hon klappar fint på sidorna så det ska gå fortare :)


Mattias vispade grädde här om dagen,sedan fick Mira slicka vispen o så snäll hon är så delade hon med sig :)

Idag Onsdag så har vi varit på Lek o Bus med min bror o hans barn,far var med en liten stund också ! Melker tycker det är skit roligt att vara där,Mira tyckde det var skoj också !





Har haft fullt upp varje dag har inte hunnit med så mycket mera !
Gift oss har vi inte gjort heller ........Måste fixa ring jäveln,vill ju ha något speciellt som ring. Älskar min "man" men jag älskade också den jag har fått ringen av,så varför inte slå två fluger i en smäll !!
Min bror gifter sig snart,inte kyrkligt men de ska ha som ett riktigt bröllop . Har faktiskt ingen lust att gå,har inte så bra kontakt med han längre tråkigt nog men så blir det när man skiter i allt o bara bryr sig om sin flickvän o hennes familj...
Sen jobbar jag den dagen också,vill inte ta en semester dag när jag precis har börjat jobba...Vill faktiskt bli omtyckt på jobbet ;)

Nu måste jag glo på tv.....återkommer snart eller imorgon med andra bilder har massor i mobilen som jag vill lägga ut här.

Ha det gott mina vänner !

fan höll på att glömma Mira bira har fått 4 tänder nu...:)

XO XO

Rösta på min bikini !!


Gå in på Nelly.se o rösta på mitt bidrag !!

RSS 2.0