Lite av allt !

Okej har faktiskt inte köpt några av de skorna jag la ut :) Får bli någon dag fram över !
I Onsdags så var jag ledig från jobber. Melker hade fått en hörselkontroll på usö då.
Så jag frågade Anders om han kunde passa Mira 1 timme då för syskon får ej följa med !
O det gick jätte bra,de hade gått runt lite på stora Holmen. Men för Melker blir det nog operation efter sommaren, hör nu ännu sämre än vi började. Så nu hoppas jag att det blir en operation så man slipper åka fram o tillbaka hela tiden !
När jag var klar så gick jag o barnen till stora Holmen o lekte..Mira sov i början så Melker passade på då o trampa lite trampbil o när hon vaknade så åkte vi lillaputtetåget o hon tyckte det var skit roligt,fick tyvärr ingen bild när hon ler stort men hon gjorde det mycket under turen. Melker har alltid tyckt om puttetåget o faktiskt jag också :)
Efter så tittade vi på djuren sedan begav vi oss upp på stan för att shoppa lite. En keps till Melker,1 keps till Mira. båda fick varsina solglassögon,Melker fick 3 par strumper,jag fick ett par byxer o en skjorta o Mattias två tröjer. Blev rätt mycke ;). Sedan träffade vi min älskade Mor så vi tog en promenad till Öb för att köpa lite mer saker o där blev det också en fika o glass pause. Sen blev klockan efter 16,00 så Mor tog bussen hem o min Älskade Man hämtade oss efter jobbet. En riktigt lyckad o trevlig dag hade jag med barnen !
Här är lite bilder :
Det var ju Midsommar i Fredags....Jobbade till fyra denna dag men gick 15,00 :).
Mattias barndoms kamrat Klas med familj kom o Anders, Karin o Linn och Crille.
Blev en toppen dag ! Först var jag nervös att jag inte skulle hinna göra allt för att man jobbade men Mattias hjälpte självklart till men jag vill ju ha lite kontroll. Så när jag kom så hem så var Klas o Marie redan här med barnen,Crille kom samtidigt som mig. När Anders o Karin kom så blev det sill o nubbe...Skit vad äckligt det är men är det Midsommar så måste man :). Sedan lite senare blev det grillat o efter det Jordgubbstårta. Mattias o jag hade planerat att vi skulle göra lite lekar men tiden bara flög iväg . Tror Anders o Karin åkte strax efter 24,00. Klas o Marie o deras barn sov över det fick vårat sovrum så vi låg i Melkers rum. Men det var en toppen Midsommar med perfect sällskap ! Tack alla som var med !
Tyvärr så tog jag inte så många bilde men några blev det...
Efter detta så fick crille sitta i Klas knä  o göra det samma,tyvärr så tog jag inge kort ;)
Bror min kom förbi en snabbis.
Tea o Melker är på snigeljakt :)
Bloggar ju inte så mycket längre så jag tänkte lägga ut lite strö bilder.....Mira går som en prinsessa nu har nog glömt att berätta det  !
Choklad är gott !
Ha nu en toppen dag alla ! Nu ska jag väcka upp min prinsessa för att gå ut o leka. Melker är hos grannen o badar !
Xo XO

Vill ha ;)

OOO  Har hittat skor som jag vill ha :)
Så snygga !!
Vill ha ....Ska försöka få med mig mannen när jag kommer hem på min delade tur i morgon. Kan kanske få hem nån av skorna :)
Har shoppat på Tradera nu i några dagar också...O snacka om jag har fått bra saker för lite pengar !
Detta armband har jag velat ha nu jätte länge men ville inte lägga så mycket pengar på det. Men vann det för en billig peng..
Klicka för att visa Megabild! pandora armband
Snygga örhängen blev det också.
UNDERBARA ÖRHÄNGEN SNÖ OF SWEDEN!!!
Håller på att buda på denna snygga plånbok också o jag hoppas jag får den :)
Ja ja det är detta jag gör om dagarna :).
Nu ska jag fixa iordning mig sen blir det sängen,jobb imorgon !
Xo XO

Vårat bröllop !

Så nu så ska jag skriva några rader !
Är fru Rhodiner nu så jag tänkte skriva om våran bröllopsdag :).
Fredagen den 28/5 på eftermiddagen så åkte jag o Mattias in till Marieberg för att köpa kostym till han o jag skulle köpa några hårnålar.
Vi hade tur för Morfar o Robbin kunde sitta barnvakt.
Vi hittade allt o på vägen hem så hoppade vi in på blomsteraffären för att köpa vita roser till buketten. Min syster o hennes barn hade plockat massor av liljekonvaljer så jag skulle bara fylla ut buketten med roser. Men de hade inga fina för de var knappt utslagna men vi tittade runt o så ser vi en jätte fin bukett som står i en vas,var hjärta o allt. Tittar på den o ser 129:- men vas....HALLÅ  måste vara något fel. Men nej nej så den blev det !
Åkte sedan hem till snorvalparna, var väll hemma i siså där 10 min för att sedan åka iväg till Sahra o fixa naglar. O vad duktig hon var,alltid roligt att bli ompysslad :). Sedan kom Mattias o hämtade mig för Crille är ju här på kvällarna så då gick det ju !

Vaknade som vanligt av Mira som står o ropar på Mamma o Pappa vid 5 tiden :). Upp fixa med det man gör på morgonen. Klockan 07,50 så kommer Sofie o hämtar mig för att köra ner mig till Anna. Kommer ner till en glad Alfred som precis hade fått gröt. Smink blev det o hår fixade hon o jag säger / skriver detta en gång till TACK så jätte mycket Anna för all hjälp utan dig hade min dag inte blivit så bra ! Du är en toppen tjej ! O är det något så får du ringa mig :).
Är klara efter 10,00 hem o fixa barnen o stressa för det blev det.........Mattias o jag flyttade bilstolar sprang o hämtade saker, det är mycket med två barn. O vi hade behövt hjälp men men det gick i alla fall tillslut ! In till Örebro,Mattias o Mira åkte med crille o Jag o Melker åkte med Sofie. Väll inne i örebro så fanns det ju inga parkeringar *panik' Men hittade,var bara en bit att gå.

Väll framme vid rådhuset så står "prästen" o väntar o välkomnar oss.
Mira blev jätte ledsen så henne fick jag ha på ena valken :). Hon frågade oss om vi ville gifta oss sedan sa hon mitt hela namn o mattias hela namn o vi sa självklart ja sedan var vi gifta :). Vi är inte religiösa i våran familj,så att vi gifter oss i gudsförsamling bla bla bla döden skiljer oss åt tror vi inte på. Säger som min mor -Man kan aldrig veta om man är tillsammans till dödens skiljer oss åt o är man inte det så ljuger man ju ! Så sant så Mor :)
Sedan iväg till bilen....Fick massor av gratulationer på vägen :),Roligt tycker jag att det säger grattis än att bara glo. Ett framsteg för Örebroare :).

Hem för att äta Pizza sedan ner till Kumla sjön för att möta fotografen.Melker var inte på sitt bästa humör så han ville inte vara med. Men fick med han på några kort i alla fall.Crille var med o passade barnen. Tog massor av kort nere i kumlasjön sedan åkte vi till Kumlasgolfbana för att ta lite till. Roligt att ha lite udda kort också,man gifter ju sig bara en gång !

Hem o vila oss lite o fixa mat till barnen. Vid halv fem så kom barnvakterna Anders,Karin,Linn o Bernhard. O så kom min mor vid fem med lite skumpa o glas :) Fick jätte fina matbestik o serveringsbestik . Åkte med Mor o kenneth in till örebro,möte upp Kerstin o Bernth utanför slottet. Hade beställt bord på slottskrogen. Fint där men tyckte inte maten var super god men det var gott. Men vi hade en jätte trevlig kväll med föräldrarna. O det var SÅ skönt att ha barnvakt. Har sagt till Anders o karin att det var den bästa Bröllopspresenten man kunde få ! O när vi kom hem så sov barnen så gott.
O sen kan nog läsarna lista ut vad som hände sen ..........;)

Här kommer lite kort:
Min vigselring är väldigt speciell för det är min Mormors vigselring o Mattias Farmors vigselring ihop smälta ! Roligt att göra något av nått som betyder väldigt mycket !



Finns massor av bilder på facebook som jag delar med vänner. Så mer blir de inte läsare :)

Så nu ska jag lära mig att presentera mig som Anna Rhodiner.........Fan det är svårt !

Vi hade en toppen dag i alla fall !
Bröllops resan blir inte än på ett tag. Vill åka bara jag o Mattias o nu är barnen för små att lämna bort så länge. Men i sommar ska barnen sova en natt borta så ska vi ta in på hotell o ha det skönt själva !

Ha det gott alla !

XO XO





RSS 2.0