Min Tös 1 1/2 År.....

Idag är min Tös 1 1/2 år..Gud så tiden går fort o så mycket hon kan redan ! Känns som en evighet sen hon var så här liten :
Mira Nyfödd
O jag var så här tjock :)

saknar tiden med Tösen i magen ! Men men nu har man upplevt det två gånger så det räcker väll :)



Har jobbat min kvällsvecka denna vecka så man har inte gjort så mycket. Har blivit fyra lång promenader på morgonen i alla fall.
I fredags så var Melker inne på sin Hörselkontroll o den gick jätte bra så det blir ingen Operation. O det känns skönt. Sedan blev det Kumla marken hade lovat Melker att köpa något bara för att han skötte sig så bra på Usö. Men skötte sig på marken gjorde han inte men lite saker fick han o det fick även Mira.
På Lördagen så åkte vi hem till min Mor o fikade o även hämtade min Parfym som jag hade beställt. Dolce & Gabbana Light Blue ,världens godaste parfym enligt mig !
Dolce and Gabbana Light Blue perfume
När vi var hemma hos Mor så var vi o hälsade på BÄ Bä enligt Mira,O Mu Mu för mig o Melker :)


Efter vi hade varit där så var det hem för att baka,hade fått jätte mycket blåbär från svärmor som hade blivit upptinade, så det blev blåbärsbullar o muffins. hade även gjort en paj som jag hade med mig hem till Mor på morgonen.
I dag Söndag så har jag haft Far & Eva på besök,Peter o William tittade också förbi. Nu så är Mattias o Golfar o Melker är o leker som vanligt o Mira hon leker med sina ponnysar. Snart blir det att bada,det älskar hon :)

På Onsdag så ska jag o mattias gå handledarutbildningen,Se så duktig  jag är ! Kostar 600 kr,skit dyrt men ett körkort ska jag väll ha innan jag fyller 30. De mesta människor brukar ju ha saker man ska ha eller gjort innan man blir 30 . O det har jag aldrig haft men nu så har jag hittat något -Ett körkort :)

Så nu ska jag försöka ta Hästarnas mat....Min Mobil så ja kan lägga upp lite bilder :)'

Denna fina bild tog jag på en tidig morgon promenad :



Seg dator jag har idag..... Får lägga upp mera bilder imorgon ! Ska lägga upp lite bilder på Miras nya hobby - Skor :) Hon ska ha allas skor o gå runt i..:) Bilder kommer som sagt imorgon !


Ha det gott mina Vänner !

Xo XO

Söndag....

Min Söndag i bilder :
Som ni ser så har vi varit hundvakt i några timmar o barnen tyckte det var skit kul. Man får passa på att vakta andras hundar när man själv inte kan ha en egen !
Det har hänt lite mera under dagen....Först kom Tomas o Elma på besök sedan min Syster yster med barn sen min bror o sedan Anders o Vovven. Alltid roligt med massor av besök !
Nyligen kom Anders o hämtade vovven,Mattias kör hem dom o innan han åkte så sa Mattias att han hade spelat sin bästa runda golf :) Så det ska bli roligt att höra om när han kommer hem !
Imorgon är det jobb som gäller men det är kvällsvecka så jag kan lämna barnen på dagis på morgonen.
Ha nu en fortsatt trevlig Söndag alla !

Xo XO

Sjukt snyggt Nagellack !

Sjukt snyggt nagellack ! Detta ska köpas :)
GraffitiNails_HowTo_sv

Gravid ?

Som rubriken lyder  - jag är inte gravid !
Varför skriver jag detta inlägg ? Jo för att jag tycker denna fråga är jobbig när någon ställer !
Skulle aldrig själv fråga någon om jag inte visste till 100 % att personen är gravid. Vissa vill att man frågar men jag själv skulle aldrig ställa frågan !
Det är så här,ibörjan av sommaren så fick jag frågan av två personer,de är psykiskt sjuka så då ska man väll inte ta tills sig det. Men förra veckan så fick jag frågan av en fullt frisk man..*ARG* O senare samma dag av en fullt frisk dam..*ARG*.
Det är så här med min först,alltså Melker så vägde jag 68 kg till mina 171 cm långa när jag skrev in mig i v 8.hade då en väldigt platt mage. Innan jag fick han så vägde jag x antal kilon över 100 :) Hade inget vatten jag blev bara väldigt stor. Åt inte mer under graviditeten o jag jobbade hela tiden. När Melker var 1 år så vägde jag 62 kg o mådde skit bra ! Med Mira skrev jag in mig i v 14 o då vägde jag 65 kg o när jag fick henne så var vikten runt 100 men inte lika mycket som med Melker. Nu är Mira snart 1 1/2 år o jag väger 69 kg o mår skit över det. Fattar inte....Är det svårare att gå ner i vikt efter andra barnet ? Om det är någon som läser detta så skriv vad ni tycker !
Nu i veckan så ska jag faktiskt skriva in mig på Kumlabadets gym o bad :) Får bara hoppas att jag våga visa mig i bikini .... Men fläsket ska bort nu o jag ska ner till 60 kg om jag nu ska svälta. O svälta innebär för mig att sluta med mat o inte godis :)
Vad vill jag nu ha ut av detta inlägg ? Jo sluta fråga om ni inte vet till 100 % ni kan faktiskt såra nån !


RSS 2.0