Blandat.

Oj det är första Maj i morgon ........Vad händer då ?
Jo min bror ska gifta sig ! Mattias o Maria.
Men tyvärr så kommer inte min familj att delta förr jag jobbar o jag ville inte ta ledigt för jag har precis börjat jobba ! Sen skulle det vara svårt med barnvakt o så för barnen fick inte vara med på middagen senare på kvällen. Men jag hoppas de får en toppen dag i alla fall !
Har inte hänt så jätte mycket på denna front har jobbat o det går skit bra !
Förra helgen så var det kumlas statslopp så Melker sprang med sina kusiner Amanda o William. Vid mållinjen så började vi fundera på var fan de var,för de sprang runt kumla sjön....Tillslut kom de i mål o det som hade hänt var att William ramlade så de väntade på han...Tur att det inte var tidtagning :)
Efter det så åkte vi ner till Daniel o Madde för att gratta dom, de gifte sig för ett tag sedan o hade fest efter Melkers födelsedag så då kunde inte vi åka för vi hade kalas hela helgen.
Oj oj det är ju skit länge sedan jag skrev.....Det jag har skrivit ovan hade jag visst sparat för ett tag sedan..:)
Har haft mycket nu med planeringar,barn o jobb.
Har varit ledig nu från jobbet en vecka,skulle börja idag igen men min skrikfia fick feber igår kväll så det är bara att stanna hemma :(. Inget roligt med sjuka barn !
Hon fick sin 1-års spruta i måndags så det är nog därför hon är sjuk.
Idag ska Melker iväg o väga o mäta sig o få sin 6-års spruta. Mattias följer med för Melker vågar mer när han är med är jag med så blir han som en bebis :)

Sol har vi fått nu också......Är på tiden !

Måste bara berätta om min fjantiga flicka :) Hon går två steg skrattar o sätter sig....Hon vill inte gå något mera. Hon går helst på knäna nu,som sin far för det gjorde han också när han var liten. Men man får väll ta det som det kommer man kan ju inte tvinga henne o gå.......

Bjuder på lite bilder för det har inte hänt så mycket mera i mitt liv :)

Mira har fått en disktrasa :) Bra att hon lär sig i tid hur man städar !


Lördagen den 15 maj så var Melker bjuden på barnkalas till childrens museum i Hallberg. Gustav våran granna på gatan fyllde 6 år. Mattias skulle ut o golfa,eller det var tävlingen just denna dagen med vännerna o som tur var hade jag semester. Men Melker ville att jag skulle följa med så då fixade jag så att Morfar tog Mira . O det hade gått skita bra,första gången han hade henne. O jag o Melker hade en super dag !
Här är lite bilder från denna dag :

Detta rum tyckte jag var otäckt ;) 
Nu blir det mer blandat :
Det Rockar. Igår trummade Melker o Mira dansade så fint till :) Blev tyvärr inget kort då,men det såg roligt ut.
Nu när jag sitter o skriver så står det en fin varelse på tomten....Tar kort,får ta igenom fönstret så den inte springer iväg.
Ha det gott mina läsare !
Xo Xo

RSS 2.0