Måndag !

Mira bira är förkyld idag så det blev inget dagis för hennes del !
Men Melker är iväg ska gå o hämta han 13,00.o nu sover Mira så då kan jag skriva lite :)
Pratade med rektorn för miras dagis (gläntan) i fredags o hon berättade att man ej kan öppna dagisen tidigare,men hon visste inte hur hon skulle göra med mitt fall. Så idag har jag ringt henne men självklart inget svar...ska fråga om det är någon mening att jag fortsätter med inskolningen för hon kan ju absolut inte gå där när jag börjar jobba så de är ju tvungna att ge mig något annat...Helt sjukt detta har suttit x antal timmar varje dag o ringt runt helt sjukt...Hade tur med Melker fick plats där jag vill. Allt är fan lättare med ett barn för hade jag bara haft en nu så hade det gått. Tur att man inte ska ha mera barn :). Ursh blev ett väldigt negativt inlägg ! Men jag vet att jag har rätt så de får fan ordna med allt ! Ska skicka en insändare till tidningen o klaga,för att alla ska få veta..Tänk de som inte orkar bråka o bara tar allt,stackars er eller inte man måste stå upp för sig !
Nog om detta skriver mer när jag vet mer !
I Lördags så grillade vi,Crille kom också..Super gott var det. Så skönt att man bor i hus så man kan grilla hela sommaren !
I Söndags så var vi ute till Svärmor o åt god mat,mattias hjälpte dom att slå ner någon pinne i bryggan så den inte ska flyta iväg när isen smälter. Sen var det bara hem bada barnen sedan sängen ! har inte hänt så mycket mera.
Nu till helgen så är det påsk o min Stora Älskling blir hela 34 år . Sofie o hennes nya kille kommer då på grillat så det ska bli trevligt !

Kommer med bilder senare !

Xo XO

Nu är jag här igen ;)

Hejsan alla glada ! fan snart har det ju gått en månad sen jag skrev....Har fått lite klagomål av folk att jag inte skriver längre,men jag lovar jag ska försöka ! Är ju roligt att ha själv o gå tillbaka till o läsa när det har gått ett tag. För i denna blogg så skriver jag mycket om mina älskade barn o om mina tankar....man kan säga att jag skriver om allt !! men jag lägger inte in efternamn på människor som jag inte vet om de vill vara med eller ej o foton frågar jag först,så ibland så kan jag inte lägga in allt i bilder för alla vill ju tyvärr inte vara med !
Men nu ska jag börja.....
Min Prinsessa har ju hunnit fylla 1 helt år ( Fyller den 12 mars )
Så här kommer lite bilder från denna dag :
Blev inte så många bilder ska försöka hitta mer ! Son sagt all vill ju inte vara med på min blogg :(.
Mira fick fira sin dag i tre dagar, så är det när man har stora familjer ! Men dagarna blev lyckade o Mira blev super glad av allt hon fick !
Lite av det hon fick är...Kastruller,tallrikar,muggar,tygmat,böcker,pussel,nalle puh som sjunger o mycket mycket mer.
Tack alla för att ni gjorde Miras dag bra !

Ja vad har hänt mer i mitt liv ??? Mycket mycket.....Mira har börjat sin inskolning på dagis. Fick dagis nere vid Lidel så jag har gått väldigt mycket denna vecka. Men det tråkiga är att vi måste byta dagis snart för hon ska få gå här nere i kumlaby för det är inte roligt att lämna en unge på ena delen av kumla sen den andra. O det tråkiga i det hela är att detta dagis hon går på verkar skit bra ! Är toppen personal o jag tycker de jobbar på ett bra sätt,så jag hoppas jag kommer känna samma på det andra dagiset ! Har lämnat henne två gånger själv,först 30 min o det gick skit bra o den andra lämnade jag nästan 1 timme o det gick inte lika bra. Det är som att sticka en kniv i hjärtat,ni som har barn vet hur det känns !  Men det kommer förhoppnings viss bli bättre ! ska ju börja jobba nu den 5 April.

Tänker tänker om det är något mer........Vi har inte gift oss ännu för det har helt enkelt bara inte blivit av..Men någon gång blir det ! Vill ju lämna bort Barnen på kvällen/natten o det är lite svårt men min mor ska ta de någon natt så då smäller det ! För det ska bli krogen på kvällen med våra vänner !

Ska inte skriva så mycket mera nu för då blir det för mycket för er läsare att läsa :)
Kommer några bilder på våran kisse Ester .

Ikväll ska vi grilla ...Ska bli så gott !

Ha nu en toppen helg alla !

XO XO

Mars 3

Halloj... kom ju på att  jag har en blogg :).
Hoppar bara in o skriver några rader......
Miras läggning går nu bättre,gör som jag skrev i förra inlägget...Läser sen sitter brevid. Ikväll ska jag läsa sen säga godnatt o sätta mig längre ifrån. Skönt sen när hon blir van att man läser sen går ut.....Mattias ska börja o sitta med också för det är bra att han lär sig att natta henne för snart börjar jag jobba o då blir det många kvällar...
Ja ja allt kommer bli skit bra !
Hon har ej fått några tänder ännu o kan ej gå själv..men hon står o går med gå vagnen o tycker att det är skit kul, en rolig sak..När Crille var här en kväll så gav Mattias Mira gå vagnen så hon fick visa Crille hur duktig hon var...O Hon var så stolt så hon gick o gick o tittade på Crille o skrattade till slut så krockade hon o ramlade o det tyckte hon ju inte om. När Madde var här i går så var hon lika stolt att visa upp sig ! Hon är så söt min prinsessa !
Måste lära henne att man ska titta rakt fram innan hon skaffar Körkort :)
Ska börja med mitt när snön är borta o jag vet att man ska titta rakt fram :)
Melkers sår ser inge bra ut så vi åkte in med det igen men de kunde inte göra något åt det,så det kommer bli ett fult ärr så det var tur att det var huvudet...
Var inne till öron doktorn med han i Måndags o det gick bra....har lite vätska i vänster öra o ett undertryck i höger så vi ska tillbaka om tre månader o titta igen !
Ja i Måndags så var Mattias pappa ledig för att vi skulle till Usö o sedan skulle jag på Data kurs på Statshuset.O det var världens jävla snö väder så det tog sin tid in till Usö.
Sen var det data kurs för min del o oj oj att jag har tur att jag inte har ett stilla sittandes jobb för jag blir så rastlös o trött av att bara sitta....Har lite Damp i mig :). Men var där i två timmar o lärde mig.....MMM.....Lärde mig.....Nada !!!
Ja ja det är för mitt jobb så de får lära mig när jag börjar ska bara ringa min Chef o få egna inloggningsuppgifter o så. O Nina som jag kommer att jobba med har lovat att lära mig så det känns skönt !

Var till Mor i Söndags o hämtade Orbitracken så nu ska det tränas.. Idag har jag varit duktig o använt den i 10 min,Så en klapp på axeln för mig :). Ska försöka gå en till två gånger om dagen för nu ska kilorna bort..eller inte det heller magen ska bort !!
Ja jag var ju duktig idag så då kommer min Far med Semlor :). Men jag äter ju allt o kan tyvärr inte sluta så om jag lägger på träning på det så är det ju bättre en inget alls ! Klarade ju att vara utan godis i två o en halv dag...Hi Hi Bättre än så blir det inte !
Melker tycker om Orbitracken väldigt mycket,inte för att han ska använda den men han tycker det är skit roligt så det är ju bra !
Han tycker om att röra på sig,så det är skönt att veta att ahn inte kommer bli en soffpotatis, han är ju inte så intresserad av att sitta framför datorn eller att spela tv-spel. Tv,n tycker han om men om man vill gå ut o göra något så är det inte han som säger nej...Det är bra det !


Har bakat denna vecka rätt så mycket,eller jag o Melker har bakat. Han är riktigt duktig o det är roligt att ha hjälp ! Har bakat bullar mm,Nu så har vi en tiger kaka i ugnen..Men den ska in i frysen sen för om 9 dagar så är det stor kalas här hemma :) !

Lite bilder :
Försöker få kort på alla oss...men det gick inte så bra :)

RSS 2.0